Hvis formularen ikke kan sendes, bedes du scrolle op og udfylde de manglende røde felter.

Dit køretøj er indregistreret i Danmark, og du vil køre din motor/turbo ombygning lovligt i Danmark? Så kan du bruge denne formular til at sende os en gratis forespørgsel på, om din ombygning er mulig.

Vores mangeårige samarbejdspartner JO-Tuning (www.jotuning.dk) varetager behandlingen for os i Danmark. Alle godkendelser i Tyskland, er lavet af et anerkendt prøvnings-laboratorie (og har KBA-E nr.) efter “Merkblatt 751”, og derefter synet i Danmark efter “Fstyr” vejledning om syn af køretøjer.

Benyttelse af en anden virksomhed end JO-Tuning er ikke mulig!

Obligatoriske personoplysninger:

Obligatoriske oplysninger på køretøjets dokumenter:


Du kan sende os et billede af din Registreringsattest eller indtaste dataene i vores formular. En af de to muligheder er obligatorisk for at behandle din anmodning!

Hvis du gerne vil sende os din Registreringsattest, har vi brug for den komplette første side og alle supplerende ark/vedhæftede filer, hvis de er tilgængelige! Ingen halvdel eller afskåret!

Upload et komplet billede af din Typeskilt / fabriksskilt og Registreringsattest her som en GIF, JPG, JPEG, PDF eller HEIC:


... eller indtast de resterende data fra dit køretøjs Registreringsattest her (EN AF BEGGE ER OBLIGATORISK):


PRIVATLIV

Ved at indsende denne anmodningsformular accepterer du, at vi må bruge de anmodede data og oplysninger og kan videresende dem til vores partner TÜV-Hanse til videre behandling! Behandling uden dit samtykke er ikke mulig! Se også vores "Vilkår og betingelser for salg og levering – punkt 15. Databeskyttelse".

KLIK her for at se vores privatlivspolitik på tysk!

×
×

Warenkorb